0.00
0
+37065654515
Kategorija
Sriubos

Marokietiškas jautienos troškinys

3 h +

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 100 g avinžirnių
  • 300 g lęšių
  • 2 l jautienos sultinio
  • 250 g smulkiai kapotos jautienos arba avienos
  • 3 nedidelių, saldžiųjų bulvių
  • 2  morkų
  • 2  šalotinių svogūnų
  • 1  skardinės konservuotų pomidorų
  • 0,5 cukinijos
  • 2  saliero stiebų
  • 1 čili pipiro
  • druskos
  • Šviežios kalendros
  • 7 skiltelių česnako
  • Lavašo
  • Šviežių petražolių
  • Prieskonių mišinio Madras Karis
  • 2 v. š. paprikos miltelių
  • 1 v. š. maltos ciberžolės
  • 2,5 a. š. malto cinamono
  • 2 a. š. malto imbiero
  • 1,5 a. š. maltų kvapiųjų pipirų
  • 1 a. š. maltų juodųjų pipirų
  • 1 a. š. malto kardamono
  • 1 a. š. maltos kalendros sėklų
  • 1 a. š. malto kumino
  • 1 a. š. kajeno pipirų

Receptas

  1. Užkaiskite puodą su sultiniu ir jame apie valandą virkite avinžirnius. Išjunkite ugnį ir palikite dar valandai brinkti, kartu supylę lęšius.
  2. Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui: uždekite anglis, uždėkite groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  3. Statykite ant grotelių ketaus puodą, įkaitinkite aliejų ir apskrudinkite mėsą, mėsos gabaliukai turi būti labai maži.
  4. Kai mėsa paskrus sudėkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną ir kartu šiek tiek apkepinkite, tuomet berkite smulkiai pjaustytas morkas, batatus, salierą, česnaką, kitas daržoves, viską pakepinkite, pilkite pomidorus, sultinį su lęšiais ir avinžirniais, dėkite druskos, prieskonių ir virkite apie valandą. Druskos ir vandens lygį reguliuokite virimo metu. Troškinį pagardinkite smulkintomis, šviežiomis petražolėmis ir valgykite su paskrudintu lavašu.

Skanaus.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę