0.00
0
+37065654515
Kategorija
Ėriena

Ėriuko mentė troškinta vyne

3 h +

2 3

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • Ėriuko mentės
  • Alyvuogių aliejaus
  • Druskos
  • Šviežiai maltų pipirų
  • 3-4 šakelės šviežio rozmarino
  • Česnako
  • 1 poro
  • 3  saliero stiebų
  • 3 morkų
  • 2 raudonųjų svogūnų
  • 3 lauro lapų
  • 5 skiltelių česnako
  • Saujos vyšninių pomidorų
  • Kelių čiobrelio šakelių
  • 2 skardinių (po 400 g.) konservuotų, smulkintų pomidorų
  • Raudonojo vyno
  • Šviežių petražolių

Receptas

  1. Ėriuko mentę aptepkite aliejumi ir įtrinkite rupia druska, bei šviežiais, maltais pipirais. Taip pat padarykite mažas įpjovas ir prikiškite į jas rozmarino bei česnako.
  2. Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis, palaukite kol temperatūra pakils iki 140 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  3. Į Grand feu puodą berkite supjaustytą porą, salierus, morkas, svogūnus, 2 šakeles rozmarino, lauro lapus, česnako skilteles, saują per pusę perpjautų vyšninių pomidorų, kelias čiobrelio šakeles, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Tuomet dėkite ėriuko mentę, supilkite 2 skardines smulkintų pomidorų ir iki pusės mentės įpilkite raudonojo vyno.
  4. Uždenkite dangčiu ir troškinkite iki 140°C įkaitintoje kepsninėje apie 4 val. Patiekite su kuskusu, apibarstykite granatų sėklomis bei smulkintomis petražolėmis.

Skanaus

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę