0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Jautiena Lomo al trapo

0 - 30 min

4

3/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1-1,5 kg jautienos išpjovos
  • 1 kg druskos
  • Pipirų
  • Raudonėlio
  • Raudonojo vyno

Receptas

  1. Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju.
  2. Rankšluostį sušlapinkite vyne. Ant jo suberkite druską, pipirus, raudonėlį ir dėkite jautieną, susukite tvirta, suriškite siūlu ir meskite į karštas žarijas. Kepkite apie 20 min.
  3. Supjaustykite iš rankšluosčio ir druskos išimtą mėsą ir patiekite su savo mėgstamomis daržovėmis ir padažais.

Skanaus.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę