- 7 g sausų mielių
- 2 v.š. cukraus
- 0.5 l pieno
- 2 kiaušinių
- 2 šaukštų aliejaus
- žiupsnelis druskos
- miltų, kiek reikės, kad tešla būtų grietinės tirštumo
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite ketaus paviršių ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
- Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Mieles ir cukrų ištirpinkite šiltame piene, supilkite į gerai išplaktus su druska kiaušinius, įmaišykite aliejų ir miltus. Leiskite tešlai pakilti dvigubai.
- Kepimo paviršių patepkite aliejumi. Permaišykite tešlą ir kepkite blynus po 2 min. iš abiejų pusių
Skanaus