- 4 brioche bandelių
- Mėgstamo padažo burgeriams
- 1.2 kg jautienos faršo
- 8 riekelės čederio sūrio
- marinuotų mėlynųjų svogūnų
- marinuotų agurkų
- majonezo
- rukolos
- šaukštelio druskos
- pusės šaukštelio pipirų
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite ketaus groteles ir ketaus lygų paviršių ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
- Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Paskaninkite mėsą druska, pipirais, suformuokite vienodus mėsos rutulius po ~150 g ir dėkite ant įkaitusios kepimo plokštumos bei stipriai prispauskite ketaus grill presu.
- Kepkite apie 2 min kiekvieną pusę. Apvertę, ant apskrudusios pusės dėkite sūrį, kad išsilydytų.
- Bandeles pašildykite ant grotelių, kad šios gerai laikytų sultingus ingredientus ir neprarastų formos.
- Mėsainį formuokite štai taip: ant bandelės dėkite rukolą, marinuotus mėlynuosius svogūnus, padažą, mėsos paplotėlį, antrą paplotėlį, agurkus ir majonezą.
Skanaus!