- 22 cm kepimo formai:
- 3 kiaušinių
- 250 g rikota sūrio
- 150 g cukraus
- Citrinos žievelės
- Vanilės pastos
- 1 a. š kepimo miltelių
- 100 g minkšto sviesto
- 370 g miltų
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite dviejų zonų kepimo sistemą su deflektoriumi, nerūdijančio plieno groteles, ant jų uždėkite kepimo akmenį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
- Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
- Sūrį mikseriu išplakite su sviestu ir cukrumi.
- Įmaišykite vanilę, muškite po vieną kiaušinį, po kiekvieno gerai išplakite.
- Tešlą supilkite į formą išteptą sviestu.
- Kepkite 180C 35-40min.
- Tikrinkit, ar jau iškepė, mediniu iešmeliu.
- Pyragą galima skaninti uogomis.