0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kiauliena

Daniškos frikadelės – minkšti kotletukai

1 - 2 h

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1 kg maltos mėsos (per pusę jautienos ir kiaulienos)
  • 2 tarkuotių svogūnų
  • 2 kiaušinių
  • Druskos
  • Pipirų
  • Raudonosios paprikos miltelių
  • 0,4 l pieno
  • 6 v. š. miltų
  • Padažui:
  • 200 ml riebios grietinėlės
  • 150 ml sultinio
  • Druskos
  • Pipirų
  • Šviežių krapų

Receptas

  1. Visus kotletų ingredientus išmaišykite ir palikite pastovėti kelioms val., kad miltai išbrinktų. Šlapiomis rankomis suformuokite kotletus.
  2. Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ir įkaitinkite ketaus keptuvę.
  3. Į keptuvę įpilkite aliejaus, palaukite kol įkais, sudėkite kotletus ir juos trumpai apkepkite iš abiejų pusių.
  4. Kotletus sudėkite į Grand feu troškintuvą, užpilkite grietinėle ir sultiniu, suberkite smulkintus krapus, pipirus ir 20-30 min. troškinkite apie 140 laipsnių temperatūroje.
  5. Patiekite su virtomis bulvėmis ir marinuotais agurkėliais.

Skanaus

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę