0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kepiniai

Hokkaido duona

3 h +

4+

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 540 g miltų 550 tipo
  • 60 g miltų 405 tipo
  • 250 ml pieno
  • 30 g kukurūzų krakmolo
  • 150 g 30% grietinėlės
  • 1  kiaušinio
  • 80 g cukraus
  • 10 g druskos
  • 10 g sausų mielių

Receptas

  1. Pirmiausia piene ištirpinkite mieles. Visus ingredientus sumaišykite ir minkykite 20 – 25 minutes. Jeigu naudositės kombainu, tuomet pakaks 4 minučių ant mažiausio greičio ir 10 – 12 min. ant vidutinio.
  2. Paruoštą tešlą, pastatykite šiltai ir palikite kilti 1.5 valandos.
  3. Prieš masės minkymą, pasibarstykite ant darbastalio miltų. Išminkius masę, padalinkite ją į šešias lygias dalis. Suformuokite rutulius ir palikite uždengus plėvele 20 minučių.
  4. Iškočiokite masės rutulius, ilgiu pagal turimą formą, ir susukite į volelius. Formą sutepkite sviestu ir sudėkite volelius (sujungimais į apačią) ir palikite kilti 1,5 – 2 val.
  5. Masei pakilus, aptepkite kiaušinio ir pieno mišiniu.
  6. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite dviejų zonų sistemą su deflektoriais, groteles, kepimo akmenį ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 175 laipsnių.
  7. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  8. Kepkite 40 minučių.

Skanaus.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę