0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kepiniai

Kibinai

1 - 2 h

4+

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 2 kiaušiniai
  • 150 gramų sviesto
  • 120 gramų grietinės
  • 350-400 gramų miltų
  • 1 arb.š. cukraus
  • 400 gramų smulkiai kapotos kiaulienos/avienos ar kitos riebios mėsos
  • 2-3 česnako skiltelės
  • 1 didelis svogūnas
  • malti juodieji pipirai, druska pagal skonį

Receptas

  1. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite kepimo sistemą su deflektoriais, nerūdijančio plieno groteles, kepimo akmenį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
  2. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  3. Dubenyje suplakite kiaušinius su cukrumi ir druska, įdėkite grietinės, įtarkuokite sviestą ir išmaišykite.
  4. Gautą mišinį supilkite į dubenį su miltais ir minkykite tešlą. Tešla turi būti elastinga. Jeigu reikia, pridėkite dar ~ 50 gramų miltų ir paruoštą tešlą laikykite 30 min. šaldytuve.
  5. Kol tešla šąla, paruoškite kibinų įdarą. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką, suberkite į mėsą, pridėkite prieskonių pagal skonį ir išmaišykite. Atplėškite gabalėlį tešlos, kočėlu suformuokite apskritimą, į vidurį įdėkite mėsos įdarą. Užlipdykite kraštus ir aptepkite kibinus plaktu kiaušiniu.
  6. Kibinus kepkite patiesę kepimo popierių. Bus patogiau išimti iš kepsninės. Skanaus!

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę