- 1/4 kopūsto supjaustyto riekėmis
- Aliejaus
- Druskos
- Padažui:
- Pusės cukinijos
- Svogūno
- Morkos
- 1/2 paprikos
- Poros skiltelių česnako
- Skardinė smulkintų pomidorų savo sultyse
- Šaukšto medaus
- 0.5 stiklinės vandens
- Pipirų
- Druskos
- Prieskonių Lemon Pepper
- 2 v. š. grietinės
- Alyvuogių aliejaus
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
- Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Kopūsto pjausnius aptepkite aliejumi ir įtrinkite druska, apkepkite ant grotelių iš abiejų pusių po 4-5 min.
- Ant grotelių dėkite ketaus keptuvę, įpilkite aliejaus ir apkepkite daržoves. Supilkite pomidorus, vandenį, pagardinkite prieskoniais, medumi, gerai permaišykite. Sudėkite kopūstus ir troškinkite 15 minučių. Gamybos pabaigoje įdėkite porą šaukštų grietinės.
Skanaus.