0.00
0
+37065654515
Kategorija
Paukštiena

Anties krūtinėlė „reverse seared” būdu

0 - 30 min

1

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • Anties filė
  • Druskos
  • Juodųjų pipirų
  • 3-4 rūkymo kaladėlių

Receptas

 

  1. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, įdėkite dviejų zonų kepimo sistemą, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 110 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Krūtinėlės odą aštriu peiliu įpjaukite skersai ir išilgai. Rūkykite apie 20 minučių, kol mėsos vidinė temperatūra pasieks 40°C. Matuoti temperatūrą paprasta kišeniniu termometru.
  3. Suvyniokite antieną į foliją, kad neatšaltų, iš kepsninės išimkite deflektorių, praverkite iki galo sklendes ir įkaitinkite iki 230°C.
  4. Apskrudinkite krūtinėlę tiesiogiai virš žarijų po 1 minutę abi puses. Atsargiai – bus ugnies! Vidinė mėsos temperatūra turėtų būti apie 55°C.
  5. Jeigu mėgstate labiau iškeptą, pailginkite rūkymo laiką 5-10 minučių.

Skanaus

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę