0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kiauliena

Pieninis paršelis

3 h +

4+

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

Receptas

  1. Prieš kepimą, paršelį iš vidaus ištrinkite prieskoniais.
  2. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis, sudėkite rūkymo kaladėles, dviejų zonų kepimo sistemą su deflektoriais ir uždėkite nerūdijančio plieno groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 130 laipsnių.
  3. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  4. Dėkite paršelį ant grotelių ir kepkite apie 4 val.

Skanaus

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę