- 150 g miltų
- 200 g cukraus
- 250 ml karšto vandens
- 60 g kakavos miltelių
- 1 a. š. kepimo miltelių
- 1 a. š. sodos
- 1 kiaušinio
- 60 g tirpinto sviesto
- cukraus pudros
- Glaistui:
- 5-6 v. š. vyšnių uogienės ar sirupo
- 1 a. š. bulvių krakmolo
Ingredientai
Receptas
- Iki vientisos masės sumaišykite miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius, sodą ir karštą vandenį.
- Įmaišykite kiaušinį ir sviestą. Tešlą supilkite į kepimo formą.
- Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis, įdėkite dviejų zonų sistemą su deflektoriumi, nerūdijančio plieno groteles ir kepimo akmenį, palaukite, kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Kepkite iki 180º C įkaitintoje kepsninėje 30 – 35 minutes.
Glaistas:
- Sumaišykite sirupą su krakmolu ir pakaitinkite, kol ims tirštėti.
- Apliekite pyragą.
Skanaus.