0.00
0
+37065654515
Kategorija
Paukštiena

Souvlaki. Graikiški vištienos iešmeliai

0 - 30 min

4

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 800 g vištienos šlaunelių mėsos be odos ir kaulų
  • Pita
  • Marinatui:
  • 6 skiltelės česnako
  • 2 šaukštai raudonėlio
  • 1 šaukštelis kumino
  • 1 šaukštelis čili pipirų
  • 80 ml citrinos sulčių
  • 2 šaukštai kapotų petražolių
  • 5 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • Rūkytos druskos, pipirų
  • Tzatziki padažui:
  • 500 g riebaus graikiško jogurto
  • 300 g lengvai nusunktų tarkuotų agurkų
  • 4 skiltelių česnako
  • 4 šaukštų citrinos sulčių
  • 2 šaukštelių ypač tyro alyvuogių aliejaus
  • 3 šaukštų smulkintų krapų
  • 2 šaukštų smulkintų mėtų
  • Druskos, pipirų
  • Vandenyje pamirkytų medinių iešmelių

Receptas

 

  1. Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais, užpilkite marinatu ir paliekite porai valandų šaltai.
  2. Suverkite ant medinių iešmelių.
  3. Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui: uždekite anglis ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai, uždėkite groteles.
  4. Kepkite iešmelius dažnai vartydami apie 15 minučių.
  5. Patiekite su pašildyta pita, tzatziki padažu ir mėgstamomis daržovėmis.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę