- 500 g mažų bulvyčių
- 50 g Ghee sviesto
- 50 g alyvuogių aliejaus
- 50 g kietojo sūrio
- Česnako skiltelės
- Prieskoninių žolelių
- Prieskonių bulvėms
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado BONO kepsninę: uždekite anglis, uždėkite kepimo sistemą su deflektoriais, groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 170 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Į kepsninę įstatykite ketaus keptuvę, įpilkite aliejaus ir sudėkite sviestą. Sudėkite nuplautas ir nusausintas bulvytes.
- Apkepinkite kol suminkštės (apie valandą) vartant ir pagardinant žolelėmis, česnaku.
- Pabarstykite druska ir prieskoniais.
- Tada lengvai kiekvieną sutraiškykite puodelio dugnu ir užtarkuokite kietojo sūrio.
Skanaus.