0.00
0
+37065654515
Kategorija
Daržovės

Traiškytos bulvytės pagal Tomą Petrylą

1 - 2 h

2

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 500 g mažų bulvyčių
  • 50 g Ghee sviesto
  • 50 g alyvuogių aliejaus
  • 50 g kietojo sūrio
  • Česnako skiltelės
  • Prieskoninių žolelių
  • Prieskonių bulvėms

Receptas

  1. Paruoškite Kamado BONO kepsninę: uždekite anglis, uždėkite kepimo sistemą su deflektoriais, groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 170 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Į kepsninę įstatykite ketaus keptuvę, įpilkite aliejaus ir sudėkite sviestą. Sudėkite nuplautas ir nusausintas bulvytes.
  3. Apkepinkite kol suminkštės (apie valandą) vartant ir pagardinant žolelėmis, česnaku.
  4. Pabarstykite druska ir prieskoniais.
  5. Tada lengvai kiekvieną sutraiškykite puodelio dugnu ir užtarkuokite kietojo sūrio.

Skanaus.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę